SB's fans : (klik like ye.tq :D)


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, 28 July 2011

menjengkelkan..

salam semua. pelik ke baca tajuk post sb yang ni? meh sb citer biar korang semua paham.
tadik, tiba-tiba alina post kat wall fb sb "bhai...kawan dia chat ngan aku ni...hurm....bengong.!bengong bengong..!"
alina tu, kawan sb dari sekolah teknik kuantan lagi. memang rapat la. hari tu time study week, dia belanja sb burger daging. best. eh., bukan nak citer pasal dia belanja.
camni, member kepada ex dia tibe-tibe chat dia tadik..so, sb tanya la alina, mamat tu tanya pasal apa. pastu, alina bagi sb nih, 

baca ikut turutan tau..:

















begitulah ceritanya...nyampah giler kan? kejap cakap kenal, pastu tak kenal pulak. tiba-tiba mintak nombor fon pulak. siap gitau idup ni bukan 3 kali. memang la bukan bengong..! adoi..

~ sb : woi jantan tak sedor..! jangan nak sibuk hal orang la. apa lagi hal peribadi. member aku da layan ko baek-baek dalam chat ko lagi mau perli dia eh? ko ni dokter falsafah ke?? aku da kira baek hati aku itamkan nama ngan muka ko.jangan nak carik pasal lagi.ok?

p/s : maaf la semua sebab sb guna 'aku ko'. sb marah dan menyampah sangat ngan mamat tu. suka hati je kacau member baek sb kan?? pengajaran wat semua sekali la ni. jangan carik pasal ngan alina. ok?
peace....:D 




2 comments:

farah hanim said...

apo kepeliknye la mamat tu..hadoiiiiiiiiiiii.hahaa
kalo nak tekel..ckp jela
haha

salman said...

fara : hahahaha. 2 la sal.tapi, bkan sng nak jadik pakwe dia, kalo stkat nak maen2 mmg kena belasah le.kih3 *gurau2